9

Je wil voluit in het leven staan en je verbonden voelen met jezelf en anderen

9

Je weet dat je beste leven een pad is met vele wegen in plaats van een eindbestemming

9

Je verlangt om nog meer aan het roer te komen staan van je eigen leven – eentje dat je écht inspireert

9

Je beseft dat de sleutel tot geluk en voluit leven, jijzelf bent die in je kracht gaat staan

9

Je hebt de intentie om bewuster stil te staan bij wat ‘je beste leven’ voor je betekent en wil hier mee aan de slag

9

Je wil het gevoel hebben ‘thuis’ te komen bij gelijkgestemden, die net zo in het leven staan dan jijzelf

Het leven van je beste leven.

Dat start bij jezelf! 

Hoe klinkt het om een volledig weekend in het teken te stellen van jezelf. Een moment dat puur gericht is op jou en het leven dat je leidt.

We zijn vaak zo druk in de weer met onze job, ons gezin, naar de supermarkt gaan, nog snel naar de gym of een familiefeest,… dat we vergeten even op de pauzeknop te drukken.

Een rustmoment om even stil te staan bij waar je nu eigenlijk nood aan hebt of gelukkig van wordt. Met andere woorden, om stil te staan bij hoe jouw beste leven eruit ziet. 

Wel, dat is waar het tijdens deze tweedaagse  online retreat om draait. 

Een heel weekend krijg jij toegang tot experten die je waardevolle kennis aanreiken om jouw beste leven te leven. Tussendoor kan je zowel leuke als ontspannende break sessies volgen, om tot rust te komen en te verbinden met anderen.

Je bent van harte welkom!

Het event is volledig online.

Je kan dus heerlijk relaxen vanuit

je eigen huis of gezellige plek die je zelf kiest.

Meet the Experts

Dit is de Livn Crew!
Een hechte groep van experten die op deze dag elk vanuit hun expertise
waardevolle kennis met jou gaan delen om je beste leven te leven.

Elk van hen neemt je mee in een interactieve sessie, waaraan jij nadien praktische tools aan overhoudt.
(Psst: klik op de foto’s voor meer info!)

Livn your best life

is your most important job.

Ervaringen met Livn

Super waarmee je bezig bent! Dit hebben we echt nodig… Dikke proficiat!

Ellen Rabaey, Livn your best life retreat

Ervaringen met Livn

Het was  een supermooie en leerrijke dag en ervaring voor mij. Ik ben nog aan het nagenieten. Een dikke merci aan jou voor de organisatie.

Soraya Attia, Livn your best life retreat

Ervaringen met Livn

Een aanrader voor iedereen! Super Team!

Alexandra Menten, Livn your best life retreat

Ervaringen met Livn

Heel interessante workshops, gegeven door experten in hun vak. Met hun opdrachten kan je meteen aan de slag. Zo krijg je, naast heel wat kennis, er meteen flink wat nieuwe inzichten bovenop. Dit is een bijzondere traktatie aan jezelf.

Glenda Smits, Livn your best life retreat

Programma

Een hele weekend lang kan je zoveel workshops volgen als je zelf wilt.
Kies je er een paar of net allemaal – it’s all up to you!
We raden natuurlijk aan om er zo weinig mogelijk te missen… Ze zijn namelijk geweldig.

Kan je de sessies niet allemaal op 1 weekend bekijken?
No problemo! Je krijgt 6 maanden toegang tot alle opnames van de workshops. Handig!

DAG 1 – 5 december

Charissa Verbeeck
is de bezielster van Livn en wil via deze weg de kennis en tools aanbieden zodat ieder z’n beste leven kan leven. Ze helpt anderen te verbinden met hun essentie en levenspad.

Welkom bij Livn!

Je wil graag je beste leven leven.
Je voelt dat het anders kan. Maar hoe dan?
Je leeft je beste leven of bent goed op weg, maar weet dat je altijd kan blijven bijleren.

Herkenbaar? Wel, dan is Livn de plek voor jou!

Dé plek waar je waardevolle kennis kan vinden van experten om je beste leven te leven.
Dé plek waar je kan verbinden met gelijkgestemden en je een thuis mag vinden. 

Brand new & vers van de pers!
Deze online ‘Livn your best life’ 1-day retreat is het eerste event en dan natuurlijk ook meteen een speciale editie dat we samen met jou willen vieren.

In deze intro verwelkom ik je graag en deel ik de Livn story met jou en hoe het jou gaat helpen om aan het roer te gaan staan van een leven dat je écht inspireert. 

Neem er een koffie of thee bij – het wordt gezellig!

Catherine Cattaruzza
is expert in verbindende communicatie en helpt je te verbinden met jezelf en anderen rondom jou doordat je taal leert geven aan de wereld van zowel binnen als buiten jezelf.

De diepe verborgen behoeftes onder zelfsabotage

Op regelmatige momenten in ons leven zijn we ergens klaar mee en willen we het graag anders… We gaan dan vaak vanuit karakter, zelfdiscipline en een zeker hardheid proberen oude gewoontes te doorbreken om nieuw gedrag aan te leren… Vaak met veel mislukte pogingen en een hoop frustratie tot gevolg en dit tot vervelens toe… 

Of we begrijpen helemaal niet hoe het komt dat we niet slagen in iets wat we zo graag willen.

In de praktijk heeft dit vaak te maken met het feit dat ons huidig gedrag ook zeer belangrijke persoonlijke behoeftes vervult. Indien we met onze nieuwe oplossingen of gedragingen deze diepe behoeftes niet meer vervullen, kunnen we onmogelijk tot diepgaande, duurzame transformatie of verandering komen.

Omdat ik hou van veel praktijk en net voldoende theorie om te kunnen toepassen gaan we tijdens deze workshop aan de slag met een eigen topic. Denk dus best vooraf al even na over een thema in je leven waar je graag duurzaam verandering wil in brengen.

Op die manier nemen we deze periode van vertraging en verstilling om even naar binnen te gaan zodat nieuwe inzichten en concrete stappen je zullen helpen bij te dragen aan het leven van je beste leven… Looking forward

Empathie café

Hier vind je een luisterend oor en gaat de groep samen met jou op pad gaat om gevoelens en behoeftes helder te krijgen zodat je van daaruit opnieuw in beweging kan komen als je vast zat.

lunch

Anouk De Weerdt
Ik begeleid multipassionate ondernemers die hun veelzijdigheid willen omarmen en hun perfectionisme willen loslaten, zodat ze helemaal zichzelf kunnen zijn en vanuit flow kunnen ondernemen.

De verschillende gezichten van perfectionisme

Wanneer we denken aan ‘de perfectionist’, dan denken we als snel aan iemand die de lat heel hoog legt, een Pietje precies. Maar perfectionisme is een belemmerend patroon met veel gezichten en is zoveel meer dan dat. Zo kan uitstelgedrag een kenmerk van perfectionisme zijn, net als faalangst, geen nee kunnen zeggen, pleasen en een laag zelfbeeld door die interne criticus die je steeds weer naar beneden haalt. 

Mensen met perfectionisme ‘moeten’ veel van zichzelf, ze kunnen moeilijk hulp vragen, zijn nooit helemaal tevreden en hebben vaak schuldgevoelens. Perfectionisme is vermoeiend, het geeft voortdurend stress en kan daardoor zo hard op je gaan wegen dat je er mentale en fysieke klachten van krijgt.

Als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander welke invloed perfectionisme op je persoonlijke en professionele leven kan hebben. Op de rand van een burn-out, een bore-out, een depressie; het gevoel van nooit goed genoeg te zijn, te falen als moeder, als dochter, als partner,… I’ve been there. 

Vanuit mijn persoonlijk verhaal en mijn ervaring als perfectionismecoach neem ik je mee in deze sessie en vertel ik je hoe perfectionisme ontstaat, wat de verschillende kenmerken zijn en welke invloed het patroon heeft op je mentale en fysieke welzijn. 

Ik geef je ook graag concrete tips en oefeningen om o.a. zonder schuldgevoel te leren nee zeggen en om je interne criticus te temmen, zodat ook jij je eerste stappen kan zetten om je perfectionisme los te laten.

Zelfzorg met essentiële oliën

Een sessie waarin je in een notendop leert hoe essentiële oliën een ondersteuning kunnen bieden voor lichaam en geest en hoe deze innerlijk werk kunnen ondersteunen!

Dette Van Zeeland
Dette is een gedreven Voice Dialogue Facilitator die je diepgaand in beweging brengt, je bewustzijn over de verschillende kanten in jezelf wakker maakt en ze leert balanceren, zodat je vanuit je zijnsenergie en ware purpose in de wereld staat.

Zorg je even goed voor jezelf als voor anderen? Ontdek waar jouw balans ligt! 

Ken je dat? Het gevoel dat er verschillende stemmen in jezelf aanwezig zijn, de ene al harder roepend dan de ander. Dat een kant van jou zegt: ik wil het zo, maar een andere kant in jou er heel anders over denkt? De methode Voice Dialogue leert je om naar deze stemmen te luisteren en de dirigent te worden van jouw orkest.

Voice Dialogue gaat er van uit dat elke persoonlijkheid bestaat uit een groot aantal verschillende ikken zoals bijvoorbeeld de perfectionist, de zorger, de genieter, de controlehouder, de behager, de pusher… 

Door middel van Voice Dialogue leer je om zonder oordeel te kijken naar je ikken of subpersonen. Je geeft ze een fysieke plaats en ontdekt de kwaliteiten zijn, door oorsprong en ook op welke manier hij/zij je kwetsbaarheid beschermt. Door dit werk te doen ontstaat er ook ruimte voor meer verstoten stukken van jezelf. Door ze een voor een voor het voetlicht te brengen krijg jij meer keuzevrijheid om wel of niet in een bepaalde energie te gaan staan.

In deze workshop gaan we werken met dat deel in jou dat zorgt voor anderen en dat deel dat instaat voor zelfzorg. Je ontdekt hoe jouw eigen unieke ‘systeem’ op dit gebied functioneert. Er is veel ruimte om uit te wisselen en inzichten te delen.

Checkout sessie

We komen nog even kort samen om terug te blikken op de dag, ervaringen uit te wisselen en elkaar een prettige avond te wensen. En vooral al uit te kijken naar morgen…

DAG 2 – 6 december

Welkom op dag 2!

Ik verwelkom je graag op dag 2 van deze Livn your best life retreat. We doen een korte check-in samen en blikken vooruit op de dag. 

Belangrijk! Doe zeker je yogabroek al aan en leg je yogamatje klaar, want hierna gaan we meteen over tot een yoga sessie met Eveline.

Eveline Van Herreweghen
noemt zichzelf innerpreneur en inspireert groepen, individuen en bedrijfsleiders om vaker uit het hoofd in het lijf te landen.

Winter time, a call for more yin-time or me-time

In TCM (Traditional Chinese Medicine) gelooft men sterk in leven in harmonie met de seizoenen.
Misschien heb je zelf al opgemerkt hoe je je toch wel anders kan voelen bij het wisselen van de seizoenen. Vaak voel je dat fysiek in je lichaam maar soms merk je ook schommelingen op in emoties of gedachten. 

Tijdens de winter worden de dagen korter en wordt het kouder. De natuur vertraagt, de bomen en planten groeien veel trager, dieren trekken zich terug. Elk levend organisme keert inwaarts om zichzelf te voeden. Wij worden uitgenodigd hetzelfde te doen.

In de Yin/Yang-theorie volgens TCM weerspiegelt de winter het meest de yin kwaliteit. Yin is de donkere, koude, langzame, naar binnen gekeerde energie. 

Het is dus ideaal moment een om zachtere practice te doen. 

Ik neem jullie mee in een Meditatieve Yin Yoga sessie voor een winter-boost.

Deze helpt om te verbinden met het innerlijk, kalmeert het zenuwstelsel en ondersteunt de nier- en blaasenergie. Heel eenvoudige zachte yogahoudingen met vooral focus op de onderrug, de hele wervelkolom en strekkingen voor binnenzijde van de benen. Met de intentie om echt te landen in jezelf, gedragen door je ademhaling en je mat.

Jouw moment van introspectie en zelfzorg.

Ellen Vereecken
Ellen is een energieke en inspirerende Mindset coach en transformator. Ze is hier om anderen te helpen geloven in zichzelf en om komaf te maken met emotionele, mentale en fysieke belemmeringen zodat ze koers kunnen zetten naar een fantastisch leven. 

Voor eens en voor altijd komaf maken met blokkerende overtuigingen rond geld!

“Om geld te verdienen moet je hard werken!”
“Meer geld, minder échte vrienden.”
“Ik heb niet genoeg ervaring om zoveel geld te vragen.”

Geld! Een onderwerp waar nog altijd vrij veel taboe rond hangt.

Onze relatie tot geld ontstaat al heel vroeg, namelijk in onze kindertijd. Onze ‘emoties’ rond geld krijgen al vroeg in ons leven vorm en van daaruit gaan we (meestal onbewust) overtuigingen rond geld gaan vormen. Deze overtuigingen nestelen zich diep in ons en gaan op latere leeftijd ons denken en ons handelen ‘automatisch’ gaan sturen. En dat zorgt vaak voor problemen en allerhande frustraties!

In deze sessie over blokkerende overtuigingen gaan we kijken hoe overtuigingen ontstaan en hoe deze zich kunnen manifesteren op latere leeftijd. Maar we gaan ook een diepe reis in onszelf maken en daartoe zal een internationaal gerenommeerde hypnose* techniek gebruikt worden! Die zal toelaten om onze eigen overtuigingen rond geld te bekijken en te onderzoeken waar die vandaan komen. Verder gaan we die oude belemmerende overtuigingen rond geld vervangen door nieuwe versterkende overtuigingen die een leven vol overvloed ondersteunen!

*Pssssst: don’t freak out bij het woord hypnose! Het is niets meer dan een diepe vorm van relaxatie!

lunch

Jan Aquarius
Zijn missie: help people feel & perform at their best, wil Jan met zo veel mogelijk mensen delen. Als proefkonijn ondergaat hij z’n eigen experimenten rondom happiness & high-performance. 

 

Olympische breintraining: hoe meditatie & mindfulness je productiviteit, plezier & succes verhogen

In deze sessie doorbreken we de high-in-the-sky benaderingen of eventuele misvattingen over meditatie en mindfulness. Na wat theorie die op een heel eenvoudige manier deze twee concepten duidt, duiken we in een begeleide meditatie die jullie in de praktijk zal doen ervaren wat je geleerd hebt.

We zullen je daarna, met alle rust in je hoofd en al wat bevestiging van de kracht, verder inspireren met tal van voordelen die je kan halen uit deze oeroude practice.

En als je overtuigd bent om er regelmatig mee aan de slag te gaan, zullen je we meteen ook tips meegeven om er een nieuwe gewoonte van te maken. Gedragsverandering is immers de sleutel tot succes en dit lukt veel beter als je de mechaniek ervan goed begrijpt.

En last but not least, we onthullen hoe je het meest kan halen uit je meditatie en mindfulness practice. Die ene tip die je leven kan transformeren.

Een inzicht waar ik drie 10-daagse Vipassana trainingen voor nodig had 😅.

Ik deel hem graag met jou 👍.

Verrassing!

Deze sessie houden we nog even geheim. We hebben hier een verrassing voor jou in petto!
To be continued…

Karine Van Oosterbos
Na meer dan 20 jaar is Karine een waar begrip geworden in het helpen van anderen om hun kracht te vinden en een loopbaan te kiezen dat écht bij ze past. ‘Durf kiezen is dan ook haar levensmotto.

Een loopbaan vanuit mijn kern? Ja! Maar wat is mijn kern?

Deze sessie past volledig in het thema van zelfreflectie. Het doel is namelijk om te gaan onderzoeken welke job bij je past vanuit jouw waarden en talenten. Met andere woorden: jouw kern.

We gaan samen namelijk een antwoord zoeken op de vraag: Wat is nu precies mijn kern vandaag? En bovendien… kan ik die kern momenteel eigenlijk wel zien?

Waarom is die kern nu zo belangrijk volgens mij? Wel, ik merk dat veel mensen zichzelf tekort durven doen. De 38-uren week blijft de norm en mensen wringen zich in bochten om daaraan te kunnen voldoen. Terwijl ik jou net wil leren om jouw professionele leven te integreren in de rest van jouw leven, op een manier die bij jou past. Om dat te kunnen, is het natuurlijk belangrijk om te weten wat je wil. 

We gaan samen op zoek en gaan in verdieping rondom jouw waarden, maar ook jouw skills. Welke talenten en competenties bevinden zich in jouw kern, en wat vind je nu écht belangrijk in een job én als persoon?
Weten wat jouw kern is, dat is één ding. De volgende stap is om ook in balans te blijven met die kern, in een drukke maatschappij. Hoe je dat doet, leer ik je aan de hand van de 5 elementen gebaseerd op de Chinese psychologie: water, hout, vuur, aarde & metaal.

In deze sessie gaan we jouw kern heel concreet maken aan de hand van een werkboekje met vragen en oefeningen, die jou achteraf helderheid en een houvast gaan geven.
Nadien kan jij kort en krachtig aan de hand van een korte pitch krachtig aan anderen precies vertellen wat jouw kern nu precies inhoudt. En hoe je dat wil terugzien in jouw job.

Ik kijk er naar uit je te mogen verwelkomen in deze sessie!

 

De Livn Crew
is een groep van ondernemende coaches, trainers & experten die als gezamenlijke missie hebben om anderen de kennis en tools aan te bieden om hun beste leven te leven.

Check out sessie met de hele Livn Crew

In deze laatste sessie komt de voltallige Livn Crew, samen om hun visie te delen omtrent het leven van je beste leven. 

Host Charissa bereidt een aantal vragen voor die elke expert zal beantwoorden van uit zijn of haar visie. 

Uiteraard is er ook ruimte voor vragen van de deelnemers. 

We komen een laatste keer samen om deze mooie dag in groep af te sluiten.

Aan het stuur van je eigen leven?
Klinkt fantastisch toch!

Wat krijg je

M

2 volledige dagen die helemaal rond jou draait
(en dus een goed excuus om je agenda vrij te houden!)

M

Praktische kennis & tools om je beste leven te leven

M

6 interactieve workshops met experten

M

De vrijheid om te volgen wat je wil, waar je wil

M

Mogelijkheid om vooraf aan te geven wat je wil leren in elke sessie via een gesloten Facebook groep

M

4 leuke en ontspannende bonus break sessies

M

1 handig werboek bij je thuis opgestuurd waarin alle oefeningen van de sessie kan maken

M

6 maanden lang toegang tot alle opnames van de workshops

M

Nieuwe connecties met gelijkgestemden

M

Kortom… Een hele beleving!

Inschrijven

Online ‘Livn your best life’ 2-day retreat

Tijdens dit event krijg je via interactieve waardevolle kennis & tools om je beste leven te leven.

Deze 2-day retreat gaat volledig online door en je krijgt achteraf 6 maanden toegang tot alle opnames van de sessies.

Bestel je je ticket voor 19 november? Dan krijg je er nog een gratis werkboek bij, thuis bij je opgestuurd.

Eveneens krijg je toegang tot de Network Lounge, de plek waar je kan verbinden met alle deelnemers.

Ja, voor zo’n retreat betaal je normaal gesproken honderden euro’s, but you just got lucky, omdat we ons gul voelen tijdens de eindejaars periode!

€ 57

inclusief BTW

  • Toegang tot de online retreat
  • 7 sessies met experten
  • 3 ontspannende bonus breaks
  • Uitnodiging tot de Network lounge
  • 6 maanden toegang tot alle opnames
  • 1 verrasingspakket met werkboek bij je thuis geleverd

Meet your host

Hi, ik ben Charissa

En de 30-something bezielster van Livn.
Al redelijk jong droomde ik van vrijheid en een leven waarvan ik zelf de auteur was. Maar hoe deed ik dat dan? Het voelde net alsof m'n hele levenspad al was uitgestippeld: studeren, een job, huis, man & kinderen, 2 weken vakantie per jaar en nog een labrador als kers op de taart. En voila - dat was het dan.

En dat ik wat anders wilde, dat vonden de meesten ook maar raar. ‘Doe maar eens gewoon’, zeiden ze dan. Hoewel dit voor mij net heel gewoon was.
En zo ben ik op de zoektocht van persoonlijke ontwikkeling terechtgekomen. Ik wilde alle tools en kennis in handen hebben om volledig in mijn kracht te gaan staan. Een bijna onstilbare honger naar groei en kennis, met maar één doel voor ogen. Simpelweg: gelukkig zijn - op mijn manier!

 

Waarom Livn?

Mijn zoektocht stuurde me letterlijk op een reis rond de wereld. Eentje met met veel (véél!) vallen en opstaan. Maar ik had het geluk om te leren van de juiste mentors en vond zo stukje voor stukje wat ik zocht. Eindelijk voelde ik me begrepen en telkens werd het de volgende stap naar een leven vol inspiratie stukje voor stukje helder. Ik werd de auteur van m’n eigen leven. 

En deze ervaring deel ik ook graag met jou. Via Livn.

Op Livn. vind je waardevolle kennis van experten om je beste leven te leven.

Het is onze missie om jou makkelijk toegang te bieden tot tools
om een leven te creëren dat je écht inspireert.
 

Eén plek waar je kan leren van mens tot mens en kan verbinden met gelijkgestemden.

Dat is Livn. De weg naar je beste leven.

Got a F.A.Q?

Hoe lang krijg ik toegang tot de replays?

Je krijgt 6 maanden lang toegang tot de opnames van alle sessies. Kan je er dus een paar niet volgen? No problemo! Bekijk het achteraf waar je maar wil, zoveel je maar wil. 

Hoe werkt het precies?

Bij aankoop van een ticket krijg je meteen jouw login gegevens toegestuurd via mail. 

Daarna kan je meteen inloggen op de eventpagina en alle sessies bekijken.

Waar vindt de conferentie plaats?

Het is een volledig online event. Je kan het dus volgen waar je maar wil, zolang je verbonden bent met het internet. So be creative! 

Wat is inbegrepen in een ticket?

Je krijgt 6 maanden lang toegang tot 6 interactieve sessies met experten die kennis met je delen om je beste leven te leven. Verder kan je deelnemen aan 4 ontspannende break sessies tussendoor.

Bovendien krijg je meteen na aankoop van een ticket een uitnodiging tot de Network lounge, waar je kennis kan maken met de andere deelnemers en rechtstreeks vragen kan stellen aan de experten.

Bestel je je ticket voor 19 november? Dan krijg je er nog een gratis werkboek bij, thuis bij je opgestuurd.

Wow, een heel weekend! Is dat niet lang...
Ja inderdaad, een heel weekend vol interactieve workshops. Dat is behoorlijk wat. 
Tijdens dit weekend staat een moment puur voor jezelf echter centraal. Daarom zijn de onderwerpen van de sessie daar ook volledig op gericht.
Je zou het dus kunnen vergelijken met een verwend weekend, waarin je het jezelf gunt om volledig op 'jou' en je beste leven te focussen.
Doordat jij de opnames 6 maanden kan bekijken, kies je waar en wanneer je dat doet.
Moet ik alle sessies volgen op 5 en 6 december?
Nope, absoluut niet! Je kiest zelf wanneer je de sessies bekijkt. Doordat je 6 maanden lang toegang hebt tot deze sessies bekijk je ze wanneer je daar zin in hebt. 
Makkelijk toch! 
Het is een online programma, moet ik daarvoor achter m'n bureau zitten?
Nee, zeker niet! Waarom niet gezellig in de zetel met een dekentje? Of waarom niet in de dichtstbijzijnde koffiebar? Je kan zelfs een Airbnb huren, doe eens gek! De technologie laat vandaag de dag zoveel toe om dit programma te volgen waar je maar wil. 
Het belangrijkste is dat het een plek is waar je je prettig voelt en waar het voor jou leuk vertoeven is. 
Waarom is dit een online event?
Dit jaar werden we allemaal geconfronteerd met de Covid-crisis. Daardoor is het organiseren van een live event op dit moment niet evident. Bovendien is het onzeker wat er binnen een aantal weken al dan niet mag in verband met live bijeenkomsten. 
Vandaar de keuze om het event online te laten doorgaan. 
Nu, een online programma heeft ook zo z’n voordelen! Zo hoef je ’s morgens niet met de auto ergens heen en kan je heel de dag in het comfort van je eigen huis of tuin alle sessies volgen. Het is zo makkelijk geworden om met elkaar te verbinden online - dat ik dit een erg mooi alternatief vindt ten opzichte van een live event. 
Ga ik écht iets leren of moet ik dan iets kopen?

Heb jij het ook gehad met webinars, masterclasses en alle andere 'waardevolle' dingen die uiteindelijk een sales pitch bleken te zijn? Je krijgt wel wat inzichten en inspiratie, maar net niet genoeg om er écht iets mee te kunnen. Want dan moet je iets bij ze kopen… 

Sounds familiar? 

Wel, ik word daar ook gek van. Daarom krijg je bij de 'Livn your best life' 2-day retreat informatie en kennis waar je écht iets mee kunt. Praktische tips & tools dus, waar je direct mee aan de slag kan.

Voor wie is deze 'Livn your best life' 2-day retreat interessant?

Voor iedereen die nog meer aan het roer wil komen te staan van zijn of haar eigen leven. Op weg naar je beste leven.

Voor iedereen die bewust wil blijven groeien en beseft dat dit de weg is naar voluit leven.

Voor iedereen die een moment wil nemen puur voor zichzelf en voor zijn of haar beste leven.

Krijg ik ook een factuur?

Natuurlijk, van zodra jij je hebt ingeschreven krijg jij een factuur in je inbox. Gratis en voor niets ;)!

Ik twijfel...

Als je twijfelt zeg ik: just do it!

Waarom? Wel, omdat je alvast de moeite hebt genomen om helemaal tot hier te lezen. Dat doet mij vermoeden dat jij stiekem wel graag zou willen deelnemen. Maar blijkbaar zijn er nog stemmetjes die je doen twijfelen. Misschien heb je iemand nodig die tegen je zegt dat je het gewoon moet doen...

Dus vandaar: start Livn!

Staat jouw vraag er niet bij?

Kan je er deze keer niet bij zijn?

Blijf op de hoogte!

De laatste events, workshops, weetjes & inspiratie om je beste leven te leven.

Enkel goodies en waardevolle informatie – geen spam, beloofd!